Круизи онлайн

Хотели онлайн

Rent-a-car

Самолетни билети

                                        
Кои сме ние?
Скай Травел ЕООД е дружество, основано през 2005 година, като дейността му обхваща всички услуги в сферата на туризма, хотелски и самолетни резервации, организиране на индивидуални и/или групови пътувания. Акцентът върху услугите, които Скай Травел ЕООД предлага, стои събитийният мениджмънт, конгресният и инсентив туризъм.

Какво ви предлагаме?
Ние Ви предлагаме един лесен и удобен начин да организирате идеалното събитие, било то с бизнес характер или от лично естество. Екипът на Скай Травел се заема изцяло с логистиката, подготовката и осъществяването на мероприятието. Изхождайки от идеята, ние асистираме с планирането, посрещането и настаняването на Вашите бизнес патньори и спомагаме за успешното осъществяване на събитието. Съобразявайки се със зададените бюджет и цели, ние превръщаме Вашата идея в реалност по възможно най-добрият начин. Доверявайки ни се, получавате перфектното мероприятие.

Успехът, който сме постигнали до момента!
Благодарение на извършената до момента работа, дългогодишният опит, изключителната коректност в отношенията, професионализма и висококачествената работа на екипа на Скай Травел, дружеството е спечелило доверието на редица клиенти, които служат за референция и гаранция за доброто обслужване.


Очакваме Ви! 

Last Minute

Новини

23 Октомври 2017 г.
white_arr
15 Септември 2014 г.
white_arr
12 Септември 2014 г.
white_arr
София 1527, ул.Петра№ 11-13, офис 4, тел.02/4231418 и 0885559901 e-mail: office@sky-travel.info
SKY TRAVEL © 2021 г. Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават